fredag den 9. april 2010

Denne uge !

Hey alle sammen :D:D
- Tænk mit liv er så awesome, selv i, gider at læse om det !! :D:D JUHUU.. og hvis ikke :P Whatever ! :D jeg nyder at skrive her !! :D:D


Som i MÅSKE har hørt hvis i har kigget på min facebook var jeg i en bilulykke søndag... :/ Vi var til en påske frokost hos Julies 1. hostfamilie. Det var så sødt af dem at tage mig med ! :) Vi kørte i en rhino ( http://www.signspecialist.com/camoflauge/Rhino%2520Forest%2520Floor%2520CUVK.jpg hvis der var tag på lignede den den) ALT FOR HURTIG ( kom helt op på over 70 km.) og slinrede, også væltede den ned på højre side :(
Vi sad 5 i den, 3 bag i, og 2 foran, jeg sad foran ved siden af køreren.
Da vi væltede faldt de 3 piger bag i ud, den ene var Julie ( også Rotary exchange student) og de 2 andre kender jeg ikke, men var små ( 9 år eller der omkign )..
Den ene lille pige blødte fra hovedet men endte med at være okay, og kom ikke på hospitalet, køren skete der intet med, og hun stak af + hendes mor hjalp hende med det !!
Den anden lille pige blødte kraftigt fra næsen og hendes arm, kom på hospitalet og sov der for natten, jeg tror hun er hjemme nu. Julie sad lige bag mig, og blev smidt ud af bilen lige på ryggen og sled så hen af astfalten, så hele hendes ryg og røv og lidt hendes ben, var helt flænset op, hun gik i chok tilstand og kunne ikke se noget, og kom på intensiv afdeling. Hun kom dog hjem rigtig hurtig og det er "kun" overfladiske skrammer, de troede hun havde brækket nakken, men hun er okay.
Fordi jeg sad foran havde jeg jo sikkerhedsbælte på, da bilen væltede ned på den side som jeg sad i, var jeg spendt fast og min arm faldt under bilen, men den tippede en smugle op på taget og jeg fik armen ud og faldt ned på siden igen.. , Jeg blev derefter også bare slepet med bilen hen af astfalten, så jeg har hudafskrabninger på fødder, en stor en på mit højre lår, på mine hænder på mine knoer, på min højre albue og arm. Jeg fik taget 1000 af skaninger, og blod ting og mediciner og blaa blaa, lang historie, ( Det gjorde vi alle).
Jeg skulle have været syet i armen, men der er intet at syg i, fordi huden jo er væk, så de fik bare stoppet blødningerne og fået forbindinger på..
Da vi faldt var der Rigtig mange mennesker rigtig hurtig..
Der var omking 2 brændbiler, 5 ambulancer ( en til hver person) og 2 eller 3 politi biler + en ATM(eller så noget ?? ) i ved dem der der liver folk op hvis de dør ! :( Politi menneskerne tog billeder og snakkede og stillede 10000 spørgsmål! Pigen der kørte havde ikke engang hedes kørekort endnu, og er i store problemer.. Mhh.. Lige nu går det hele okay ? har en masse piller at spise og alt gør meget ondt, men vi var heldige !! :)


^ Billede af julies ryg, og lidt såret på hendes arm !! AVVVV




^ Billeder af mine sår /hudafskrabninger ! AVVVV !! ..
Ellers var resten af ugen meget sjov. Det er jo påske, så det var sjovt at prøve det her ovre, min familie gjorde ikke noget for påsken, men julies gjorde, meget interesandt og jeg hjalp med at fylde påske æg med slik !! :)


torsdag d. 1 april havde vi Fotoshoot mig Duncan og Julie !! :D tjek billederne på Facebook ! de er super fede, og det var rigtig sjovt ! :D så derefter tog vi ud og spiste med Jade og Cole som er duncans rigtig gode venner :D ! De kom så med hjem bagefter og vi snakkede og hyggede bare her, også tog jeg hjem til Julie og sov ! :) Det var en fed dag !!








fredag d. 2 hed "good friday" og vi havde fri fra skole ! :D mig og julie ud og løb :D ! Det var hårdt og jeg er slet ikke i form ! Så blev vi kørt til Fashion square, hvor vi mødes med jakob igeeen, vi så "how to train your dragon" :D Så mødes vi med Aberdeen og Neil, tog til en park hvor vi legede på legeplads, slog vejrmøller og bare havde det super sjovt !! :D:D Så på Dennys hvor vi mødte op med en masse af neils venner også hjem :D

lørdag= hjem til julie, og vi hjalp med påske tingene ! så blev vi kørt til Shea 14 som er en biograf og et lille shopping område, mødte op med jakob og vi så "last song" Super goood !! og sød osv osv. så spiste vi mad, også hjem igen :P sove hos Julie IGEN !! :D !
Nu så jeg efterhånden også klar til at komme tilbage til DK !!
som en anden Rotary Exchange student sagde "gå tilbage til søndags tømmermænd i stedet for starbucks " !! :D Men jeg savner det nu ! Jeg savner Alle mine veninder, familie, fester, ÆRLIGHED ! At være mig selv hele tiden, og det er okay!! have en dårlig dag og vise det ! Grine og være sammen med de bedste, tæt ! Se tv HYGGE ! ØL osv osv! ..
af en eller anden grund husker jeg bare ikke DK som et land hvor det regner ??
Der er 200 regn dage, eller der omkring, her i Arizona er der 300 solskinsdage ! Men jeg husker Altså Dk mindst lige så fantastisk solrig, glæden ved blomsterne og træerne blomster, GRÆS !!! og ved at cykle og tage bussen ! :D ved årstiderne og hvor DSB er min hverdags helt som aldrig er blevet takket af mig før, og min seng kan få lov at rode for uger ! :D jeg savner at have mit EGET hjem !!! :)
Julie og Jakob har helt klart fået mig til at sætte pris på DK, på vores humor og vores kultur, vores sprog, mad og mennesker, natur, osv osv ! Jeg elsker Danmark ! Jeg vil helt klart rejse mere, og meget !! Men denmark er min base ! og det vil det altid være, ved jeg nu !! :)
Jeg savner jer alle sammen - MEGET og håber i har det godt..
- Jeres Ditte !! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Juhuu :D Skønt med kommentare :D