torsdag den 4. marts 2010

:)

Så flytter jeg sørme imorgen ! Den sidste uge her har været fin ! Jeg har travlt med at pakke og opdatere snaret muligt igen !! :) :D:D

2 kommentarer:

  1. Hej Ditte!

    Jeg sad og søgte lidt på internettet, da jeg tilfældigt faldt over din side. Og du er lige sådan en person jeg går og leder efter!

    Jeg går nemlig selv og brænder for at tilbringe et år i udlandet med Rotary og jeg er også næsten færdig med mit første ansøgningsskema. Dog har jeg en masse spørgsmål/tanker jeg går og reflekterer meget over, og selvom jeg har spurgt min lokale Rotary-klub og fået en masse svar tilbage, kunne det alligevel være rart at høre noget fra en rigtig udvekslingsstudent, som sidder i udlandet lige nu!

    Jeg ville være dig evigt taknemmelig, hvis jeg måtte skrive en mail til dig, med de spørgsmål jeg ligger inde med. Du lyder nemlig til at være en frisk person, der gerne svarer på spørgsmål mht. Rotary osv. (:

    Btw, we share the same passion. Jeg drømmer også om at blive fotograf xD

    På forhånd tak.

    Hilsen K. D. G.

    SvarSlet
  2. Det lyder fantastisk ! :D Mange tak for at skrive ! det betyder meget, det er jo netop af denne grund jeg har lavet min blog ! :D

    Min email er Dittewie@hotmail.com ! :D
    Jeg ville elske at kunne hjælpe dig !
    Tro mig, det er den største oplevelse i dit liv ! :D
    hehe, det lyder da allerede som om vi har meget tilfælles :P

    SvarSlet

Juhuu :D Skønt med kommentare :D